Melktransport - wie zijn wij
Melktransport

Home

Melktransport toen en nu

Wie zijn wij

Forum

Links

Contact

Wie zijn wij

Wij zijn Erik Venekamp en Gerjan van de Voorde. Beide zijn wij jonge, gedreven RMO-chauffeurs, en vanuit dat enthousiasme is deze site geboren. Hieronder zullen wij ter beeldvorming proberen een beeld van onszelf te schetsen...

Erik:

Mijn naam is Erik Venekamp en ik ben 34 jaar. De interesse voor het melktransport is mij met de paplepel in gegoten. Mijn vader was ook RMO-chauffeur. Hij reed eerst voor de DOMO (Drentse Onder Melk Organisatie) en toen door fusie overgegaan naar Noord-Nederland (Frico-DOMO) en daarna naar De Melkstroom B.V. en dat is later overgenomen door Melkweg Bolsward B.V.. Ik ben zelf nu werkzaam bij de firma Dako B.V. uit het Friese Zandhuizen bij Oldeberkoop en daar ben ik ruim 9 jaar aan het werk. Wij rijden voor Friesland Foods.

Ons idee om een website op te zetten over het RMO-vervoer is gekomen omdat we allebei van mening waren dat er niet veel over melktransport te vinden was op internet.
Wij wensen alle bezoekers veel kijk plezier bij het bekijken van deze website.

Hieronder nog enkele foto's van mij, en de RMO waarmee ik mijn dagelijkse werk uitoefen. Voor de goede orde: De foto waarbij ik achter het stuur zit te smsen is genomen terwijl de vrachtwagen stil stond...

- - -

Gerjan

... en ik ben Gerjan van de Voorde, 27 jaar en alweer ruim 7 jaar RMO-chauffeur. Na een dienstverband van ongeveer 3,5 jaar bij Fa. K. Oenema & Zn's in Heerenveen werk ik nu sinds januari 2007 bij Venema Marum B.V.. Ook bij mij zit het melkrijden in de familie, opa vervoerde bussen en is later op de RMO beland bij Melkweg Bolsward B.V., niet lang later is mijn vader daar ook begonnen, en toen ik zelf de kans kreeg bij de gebroeders Oenema aan de slag te gaan, hoefde ik niet lang na te denken. Omdat zowel Erik als ik melk voor Friesland Foods vervoeren, liepen we elkaar op een gegeven moment tegen het lijf, en raakte het www.melktransport.nl-balletje aan de rol.

Inmiddels zijn we alweer 5 jaar verder en hebben we er samen al een hoop plezier aan mogen beleven, en mochten we erg leuke reacties ontvangen. Mijn taak binnen de site is voornamelijk het maken van foto's van het moderne materieel, en tevens probeer ik om de site een beetje toonbaar en makkelijk in gebruik te maken, wat nog best wel lastig kan zijn.

Ook ik ontkom niet aan de anonimiteit: Hier volgen enkele foto's van mij, en de voertuigen waarmee ik momenteel mijn geld mag verdienen.